Nunti
200 ~ 800 de pers

Poti transpune nunta ta de vis intr-o realitate. La Scoica Grand Ballroom a stabilit un nou standard pentru orice eveniment. Incomparabil in frumusetea interioara si exteriora si din punct de vedere al calitatii, La Scoica Grand Ballroom ofera mai multe zone fantastice in interiorul complexului: gradina interioara, faleza pe malul lacului, piscina si fantana arteziana. Fiecare locatie poate marca o amintire memorabila a evenimentului, iar in tandem cu organizatorii specializati, maestrii culinari si barmanii ce muncesc cu spor, va asiguram ca fiecare element al evenimentului arata, gusta si suna mult mai bine decat v-ati fi putut inchipui vreodata.

Echipa La Scoica este constienta  ca ziua nuntii voastre este una din cele mai importante zile din viata dumneavoasta, si consideram ca meritati sa fiti compensati cu cele mai calitative facilitati si servicii, cele mai gustoase preparate culinare si cei mai talentati organizatori de evenimente. La Scoica mai ofera mirilor pe langa complexul fabulos si o camera exclusivista in care se pot relaxa inainte si dupa nunta acestora.

Cu decenii de experienta in domeniu, La Scoica Grand Ballroom stie cum sa tranforme planificarea celui mai unic si frumos eveniment din viata voastra, din unul stresant si obositor intr-unul memoribil, placut si relaxant. De la stabilirea unui orar pentru seara respectiva pana la alegerea luminii potrivite pentru crearea ambiantei perfecte. Echipa noastra talentata va vor ghida prin procesul complex de a crea cea mai unica si spectaculoasa viziune a nuntii perfecte. Fie ca este simplu si elegant, fie extravagant sau undeva la mijloc, orice vis poate fi realizat La Scoica Grand Ballroom.

Cununia Civila

Puteti rosti cuvantul magic “DA” pe malul lacului intr-un cadru romantic si elegant ca in povesti. La Scoica va pune la dispozitie mai multe locatii pentru acest eveniment, fie pe malul lacului, fie pe la malul piscinei, fie in troita romana. Avand cununia civila si nunta in aceasi locatie, va simplifica semnificativ procesul de planificare a acestora si elimina necesitatea invitatilor de a se deplasa la mai multe locatii.

Ora de Cocktail

Un trend nou si foarte apreciat este ora de cocktail, o ora de socializare excelenta dedicata invitatilor vostri inaintea marelui eveniment timp in care mireasa si mirele se pot relaxa si pregati in liniste in camera acestora. Mai mult decat atat, echipa noastra ii va delecta pe invitati cu o varietate de preparate culinare, iar barmanii nostri ii vor rasfata cu sampanie, vinuri rafinate si cocktail-uri aromate in oricare din locatiile dorite.

Corporate - Conferinte

Cea mai prestigioasa locatie pentru evenimente corporate. La Scoica Grand Ballroom este una din primele variante ale celor mai mari corporatii si companii. Cu un spatiu amplu si generos care poate satisface orice cerinta, La Scoica Ballroom este perfect pentru conferinte organizate de corporate mari, decernari de premii corporate si evenimente de business networking. Cu un sistem audio foarte echilibrat si impreuna cu coordonatorii specializati in acest domeniu vom asigura ca fiecare detaliu al acestui eveniment sa fie bine pus la punct, incepand cu partea de socializare, preparate culinare, ambianta si sa fie conform tuturor cerintelor voastre. Sala de evenimente aleasa de dumneavoastra trebuie sa reflecte si excelenta companiei voastre, atunci alegand La Scoica Grand Ballroom va asigurati sa impresionati cu siguranta colegii, clientii si partenerii dumneavoastra.

Evenimente Corporate:

– Conferinte

– Decernare de premii corporate

– Petreceri de sarbatori

– Seminarii corporate

– Lansare de produse

– Evenimente de business networking

– Si multe alte evenimente