La Scoica Grand Ballroom

          Este una din cele mai exclusiviste locatii din Romania, pozitionat in Mamaia Nord pe malul lacului Siutghiol. Ballroom-ul este compus din doua niveluri, cu o capacitate intre 200 si 800 de persoane. De la intrarea in complex ai impresia ca ai intrat in lumea basmelor. Ballroom-ul are forma unui vapor inconjurat de apa in continua miscare, in lateral are o troita pentru oficierea cununiilor civile.  Fantanile arteziene, intrare iluminata de torte, piscina si curtea interioara cu vegetatie superba ofera o atmosfera absolut splendida pentru ca nunta dumneavoastra sa fie unicata si memorabila. Cu peste 1500 m2 La Scoica Grand Ballroom este o locatie incomparabila cu orice alta locatie in Romania.

      Prin forma ei impunatoare de vapor te introduce din start intr-o poveste spectaculoasa in care mireasa si mirele sunt personajele principale. Oportunitatea de a customiza ambientul locatiei prin reglarea de lumini si de nuante, prin varietatea de preparate culinare si prin varietatea de aranjare a meselor, poate satisface dorinta fiecaruia.  Indiferent de tipul, marimea si complexitatea evenimentului, organizatorii nostri stiu cum sa puna in evidenta fiecare detaliu si sa duca la bun succes fiecare eveniment. De-a lungul anilor, La Scoica Grand Ballroom a organizat o varietate de evenimente cum ar fi: nunti, cununii religioase, revelioane, conferinte, mese corporate, decernarea de premii, seminarii, show-uri de fashion, concerte live, spectacole de teatru si multe alte evenimente. La noi nu exista nici un vis care nu poate fi transpus in realitate.

 

 

Planificarea Evenimentului

La Scoica Grand Ballroom va simplifica planificarea stresanta si obositare a evenimentului punandu-va la dispozitie coordonatori de evenimente specializati si manageri culinari la-ndemana dumneavoastra. La Scoica Ballroom ofera servicii extinse si elaborate de planificare a evenimentului pentru ca viziunea voastra sa devina realitate. Orice ati dori sa planificati, staff-ul nostru va fi alaturi de dumneavoastra la fiecare pas.

smiling-group-of-people-sitting-at-clear-table

Customizarea

Facilitati de Prima Clasa: un design arhitectural impresionant si un decor interior si exterior luxos.

Staff-ul La Scoica Ballroom este dedicat in intregime pentru a satisface cerintele invitatilor si mereu tinde sa depaseasca cele mai inalte standarde. Manageri culinari de Food & Catering, chefii bucatari servesc mereu cele mai inovative si delicioase preparate.

Flexibilitatea si promptitudinea noastra va ofera posibilitatea de a customiza fiecare aspect al evenimentului dumneavoastra de la decor pana la meniu.

Asociaza-te cu chef-ul bucatar si echipa noastra de catering pentru a crea o experienta culinara unicata la nivelul tuturor asteptarilor. Clientii sunt incurajati sa customizeze:

•Genurile de preparate, Preparatele culinare si Desertul

•Vinul, Berea, Spirtoasele, Cocktail-urile si orice mai doriti dumneavoastra !

 

Cristiana&Costi-Wedding-827

Amenajarea Salonului

Cu o multime de optiuni de decoratiuni si o varietate de facilitati, La Scoica Grand Ballroom poate atinge cele mai inalte cote ale imaginatiei voaste. Transforma ambianta de la urmatorul tau eveniment cu:

– spoturi led, proiectoare colorate, perdea de lumini colorate

– mobilier, fete de masa, numere de mese, vesela si tacamuri si o varietate de aranjamente pe mese

– cutie de dar, covorul rosu si multe alte optiuni !

Decizii Usor de Facut 

Meniul, cocktail-urile, decorul, lumina si ambianta necesita sute sau chiar mii de decizii importante. Coordonatorii nostri vor analizeaza tot procesul si va vor prezenta o varietate de optiuni care se pot mula pe bugetul si viziunea fiecarei persoane. Clientii care au evenimente La Scoica Ballroom au puterea de a lua aceste decizii pentru a asigura o nunta de succes.

 

95092ece79a18e2fe5d87e4e1b8b6ce6

Dimensiune si Capacitate

Salonul este impartit pe doua etaje

Capacitatea maxima la parter : 430 pers

Dimensiune parter: 860m2 utili (41m x 21m)

Marime scena parter: 72 m2 (12m x 6m)

Capacitatea maxima la etaj : 370 pers

Dimensiune etaj: 560 m2 utili (41m x 21m)

Marime scena etaj: 60 m2 (12m x 5m)

Poza cu salonul si  dimensiunile

Aranjamentul meselor

230 pers (jpg)

330 pers (jpg)

430 pers (jpg)

Poza cu aranjamentul meselor

*Numarul de persoane si asezarea meselor poate varia in functie de cererea dumneavoastra