Nunți

Nunta de vis devine realitate

La Scoica Grand Ballroom a stabilit un nou standard pentru orice eveniment. Incomparabil in frumusetea interioara si exteriora si din punct de vedere al calitatii, La Scoica Grand Ballroom ofera mai multe zone fantastice in interiorul complexului: gradina interioara, faleza pe malul lacului, piscina si fantana arteziana. Fiecare locatie poate marca o amintire memorabila a evenimentului, iar in tandem cu organizatorii specializati, maestrii culinari si barmanii ce muncesc cu spor, va asiguram ca fiecare element al evenimentului arata, gusta si suna mult mai bine decat v-ati fi putut inchipui vreodata.

Echipa La Scoica este constienta ca ziua nuntii voastre este una din cele mai importante zile din viata dumneavoasta, si consideram ca meritati sa fiti compensati cu cele mai calitative facilitati si servicii, cele mai gustoase preparate culinare si cei mai talentati organizatori de evenimente. La Scoica mai ofera mirilor pe langa complexul fabulos si o camera exclusivista in care se pot relaxa inainte si dupa nunta acestora.

element-ballroom-1

Cununia civilă

Puteti rosti cuvantul magic “DA” pe malul lacului intr-un cadru romantic si elegant ca in povesti. La Scoica va pune la dispozitie mai multe locatii pentru acest eveniment, fie pe malul lacului, fie pe la malul piscinei, fie in troita romana. Avand cununia civila si nunta in aceasi locatie, va simplifica semnificativ procesul de planificare a acestora si elimina necesitatea invitatilor de a se deplasa la mai multe locatii.

Ora de Cocktail

Un trend nou si foarte apreciat este ora de cocktail, o ora de socializare excelenta dedicata invitatilor vostri inaintea marelui eveniment timp in care mireasa si mirele se pot relaxa si pregati in liniste in camera acestora. Mai mult decat atat, echipa noastra ii va delecta pe invitati cu o varietate de preparate culinare, iar barmanii nostri ii vor rasfata cu sampanie, vinuri rafinate si cocktail-uri aromate in oricare din locatiile dorite.

element-ballroom-1

Conferințe

Cea mai prestigioasa locatie pentru evenimente corporate. La Scoica Grand Ballroom este una din primele variante ale celor mai mari corporatii si companii. Cu un spatiu amplu si generos care poate satisface orice cerinta, La Scoica Ballroom este perfect pentru conferinte organizate de corporate mari, decernari de premii corporate si evenimente de business networking. Cu un sistem audio foarte echilibrat si impreuna cu coordonatorii specializati in acest domeniu vom asigura ca fiecare detaliu al acestui eveniment sa fie bine pus la punct, incepand cu partea de socializare, preparate culinare, ambianta si sa fie conform tuturor cerintelor voastre. Sala de evenimente aleasa de dumneavoastra trebuie sa reflecte si excelenta companiei voastre, atunci alegand La Scoica Grand Ballroom va asigurati sa impresionati cu siguranta colegii, clientii si partenerii dumneavoastra.

Evenimente Corporate

Conferinte
Decernare de premii corporate
Petreceri de sarbatori
Seminarii corporate
Lansare de produse
Evenimente de business networking
Si multe alte evenimente

La Scoica Ballroom, avem grijă ca fiecare eveniment să fie cel mai frumos din lume, prin crearea unei experiențe unice, prin servicii de cea mai înaltă calitate, preparate excepțional de gustoase și o ambianță absolut regală.