La Scoica Grand Ballroom

Este una din cele mai exclusiviste locatii din Romania, pozitionat in Mamaia Nord pe malul lacului Siutghiol. 
Cu peste 1500 mp, La Scoica Grand Ballroom este compus din doua niveluri, cu o capacitate intre 200 si 800 de persoane. 
De la intrarea in complex ai impresia ca ai intrat in lumea basmelor. Ballroom-ul are forma unui vapor inconjurat de apa in continua miscare, in lateral are o troita pentru oficierea cununiilor civile. Fantanile arteziene, intrarea iluminata de torte, piscina si curtea interioara cu vegetatie superba ofera o atmosfera absolut splendida pentru ca nunta dumneavoastra sa fie unică si memorabilă. 

Posibilitatea de a personaliza ambientul locatiei, prin reglarea de lumini si de nuante, prin varietatea de preparate culinare si prin varietatea de aranjare a meselor, poate satisface dorinta fiecaruia. Indiferent de tipul, marimea si complexitatea evenimentului, organizatorii nostri stiu cum sa puna in evidenta fiecare detaliu si sa duca la bun succes fiecare eveniment.

De-a lungul anilor, La Scoica Grand Ballroom a organizat o varietate de evenimente cum ar fi: nunti, cununii religioase, revelioane, conferinte, mese corporate, decernarea de premii, seminarii, show-uri de fashion, concerte live, spectacole de teatru si multe alte evenimente. 

La noi orice vis poate fi transpus in realitate!

Planificarea Evenimentului

Cu decenii de experienta in domeniu, La Scoica Grand Ballroom stie cum sa tranforme planificarea celui mai unic si frumos eveniment din viata voastra, din unul stresant si obositor intr-unul memoribil, placut si relaxant. De la stabilirea unui orar pentru seara respectiva pana la alegerea luminii potrivite pentru crearea ambiantei perfecte. Echipa noastra talentata va vor ghida prin procesul complex de a crea cea mai unica si spectaculoasa viziune a nuntii perfecte. Fie ca este simplu si elegant, fie extravagant sau undeva la mijloc, orice vis poate fi realizat La Scoica Grand Ballroom.

Personalizarea oricărui detaliu

Flexibilitatea si promptitudinea noastra va ofera posibilitatea de a personaliza fiecare aspect al evenimentului dumneavoastra de la decor pana la meniu. Asociaza-te cu chef-ul bucatar si echipa noastra de catering pentru a crea o experienta culinara unicata la nivelul tuturor asteptarilor. Clientii sunt incurajati sa customizeze: Genurile de preparate, Preparatele culinare si Desertul Vinul, Berea, Spirtoasele, Cocktail-urile si orice mai doriti dumneavoastra !

Amenajarea Salonului

Cu o multime de optiuni de decoratiuni si o varietate de facilitati, La Scoica Grand Ballroom poate atinge cele mai inalte cote ale imaginatiei voaste. Transforma ambianta de la urmatorul tau eveniment cu:

  • Spoturi led, proiectoare colorate, perdea de lumini colorate
  • Mobilier, fete de masa, numere de mese, vesela si tacamuri si o varietate de aranjamente pe mese
  • Cutie de dar, covorul rosu si multe alte optiuni !

Dimensiune si capacitate

Numarul de persoane si asezarea meselor poate varia in functie de cererea dumneavoastra.

Capacitatea maxima la parter : 430 pers
Dimensiune parter: 860m2 utili (41m x 21m)
Marime scena parter: 72 m2 (12m x 6m)

Capacitatea maxima la etaj : 370 pers
Dimensiune etaj: 560 m2 utili (41m x 21m)
Marime scena etaj: 60 m2 (12m x 5m)

Decizii ușoare

Meniul, cocktail-urile, decorul, lumina si ambianta necesita sute sau chiar mii de decizii importante. Coordonatorii nostri vor analiza tot procesul si va vor prezenta o varietate de optiuni care se pot mula pe bugetul si viziunea fiecarei persoane. Clientii care au evenimente La Scoica Ballroom au puterea de a lua aceste decizii pentru a asigura o nunta de succes.