FINE DINING & CATERING

Oferim cele mai inovative, delicioase și diversificate preparate

Expertii culinari de La Scoica Ballroom, cu o bucatarie de ultima generatie, considera, la fel ca si toti clientii nostri, ca o nunta reusita necesita doua ingrediente esentiale: preparate delicioase si servicii de cea mai inalta calitate. Datorita faptului ca toate preparatele sunt gatite de bucatarii proprii, coordonatorii evenimentului pot controla fiecare detaliu al produselor, legat de prepararea si servirea acestora la masa. Folosind cele mai proaspete produse si de cea mai inalta calitate, asiguram deliciul preparatelor noastre cu un fler profesional specific.

Clientii nostri pot alege unul dintre cele mai populare meniuri de ale noastre sau isi pot crea propriul meniu. Nu exista un produs pe care sa nu il putem realiza sau vreun gust pe care nu il putem satisface. Inaintea fiecarui eveniment, echipa noastra v-a stabili o degustare a preparatelor pentru a ne asigura ca toate preparatele sunt la nivelul asteptarilor voastre, ba chiar sa le depaseasca. Indiferent de combinatile alese, echipa noastra v-a executa cu exactitate fiecare specificatie pe care o doriti. Suntem aici pentru a va satisface orice dorinta !

Opțiuni De Servire

Hors D’oeuvre

Acest stil este perfect pentru cocktail parties. Acest stil va va tine invitatii atenti la conversatie , in timp ce staff-ul nostru va defila printre ei cu platouri cu preparate apetisate. Este modul perfect de a combina socializarea invitatiilor si gustarea aperitivelor.

Fine Dining

Acest stil este specific evenimentelor speciale, mai exclusiviste, cum ar fi nuntile in care oferim o experienta culinara extraordinara. Echipa La Scoica, prin calitatea produselor si a servicilor oferite, va crea o atmosfera luxoasa si sofisticata pentru orice eveniment. Colaborand cu organizatorii nostri, veti dezvolta un meniu unic si delicios compus din mai multe feluri, prin care veti satisface si cele mai pretentioase si sofisticate gusturi.

Fruit and Candy Bar

Acesta este un element unic si mai special la oricare eveniment. Fie ca este produs de chef-ul bucatar, fiede colaboratorii nostri, va garantam diversitatea si calitatea produselor pe care le servim invitatilor nostri. Acestea pot fi insotite de sculpturi din gheata, statie de sampanie, fantani de ciocolata, bauturi frozen sau o paleta variata de alte optiuni.

Bufet Suedez

Este stilul perfect care ofera posibilitatea fiecarui invitat sa isi customizeze individual propriul meniu avand posibilitatea de a alege dintr-o paleta variata de aperitive si preparate delicioase, garnituri aromate si deserturi irezistibile. Este optiunea ideala pt o cina sau o cununie civila mai putin formala. Stilul buffet este cea mai buna varianta de a garanta faptul ca invitatii vor parasi evenimentul satui si pe deplin satisfacuti. Selectia de la buffet poate fi servita si de personalul nostru specializat si prietenos in cazul in care se doreste.

La Scoica Ballroom, avem grijă ca fiecare eveniment să fie cel mai frumos din lume, prin crearea unei experiențe unice, prin servicii de cea mai înaltă calitate, preparate excepțional de gustoase și o ambianță absolut regală.